Tuin laten aanleggen

Net verhuisd, nieuwbouwhuis gekocht of gewoon uitgekeken op uw huidige tuin? Dan heeft u vast interesse in de aanleg van een nieuwe tuin. Tuinaanleg kost veel energie en vaak weet u niet waar te beginnen. Schakel daarom een professioneel hoveniersbedrijf in voor het laten aanleggen van uw droomtuin. Hoveniersbedrijf van Slochteren staat in dat geval voor u klaar.

Tuinaanleg door een hovenier

De basis van de aanleg van een tuin is het tuinontwerp. Deze kunt u zelf maken, maar het is ook mogelijk om de hoveniers van Hoveniersbedrijf van Slochteren mee te laten denken over uw nieuwe tuin. Wanneer het ontwerp van uw tuin afgerond is en naar alle tevredenheid, kan er begonnen worden met de tuinaanleg. Dit kost veel tijd en energie, die u wellicht liever aan andere zaken besteedt. Schakel daarom onze hovenier in en laat uw tuin aanleggen door een professional. Wij zorgen er graag voor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Daarbij zijn wij inzetbaar van begin tot eind. Dient uw tuin nog leeggehaald te worden? Dan doen we dat graag voor u. Ook de aanleg van elektriciteit, waterpunten, verlichting en afwatering verzorgen wij voor u. Daarnaast bestraten wij het terras, bouwen wij de overkapping, leggen de grasmat erin en zorgen we voor de beplanting. Het complete plaatje dus. Uiteraard is het ook mogelijk om uw tuin gedeeltelijk te vernieuwen. Ook dan staan wij voor u klaar.

Tuin aan laten leggen door een hovenier

Onze werkzaamheden

De aanleg van een nieuwe tuin of een gedeeltelijke aanleg van tuinen omvat verschillende werkzaamheden. Wij kunnen onder andere het volgende voor u verzorgen:

  • rooien van beplanting en opbreken bestrating
  • grondwerk
  • planten van bomen, struiken, bloemen en andere gewassen
  • bestratingswerkzaamheden
  • aanleg gazon
  • plaatsen van tuinhuisjes en overkappingen
  • aanleg vijver

De aanleg van bedrijfstuinen

De aanleg van een bedrijfstuin is uiteraard van heel andere aard dan een particuliere tuin aanleggen. Een bedrijfstuin is immers het eerste wat uw klanten zien en dient dan ook een goed beeld weer te geven van uw bedrijf. De hoveniers van ons hoveniersbedrijf weten dit en helpen u graag met de aanleg van uw bedrijfstuin.

Tuin in omgeving Hoogeveen aan laten leggen

Hoveniersbedrijf van Slochteren is gevestigd in Pesse, maar werkzaam in de wijde omgeving hiervan. Zo vindt u ons bijvoorbeeld in Hoogeveen, Zuidwolde, Ruinen, Emmen, Meppel en Assen. Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen door een vakkundige hovenier? Neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het belangrijk om na de aanleg van uw tuin, deze goed te onderhouden. Heeft u geen groene vingers of bent u (tijdelijk) niet in staat het tuinonderhoud te verzorgen? Ook dan staan wij voor u klaar.