Tuin laten onderhouden

Wanneer u wilt blijven genieten van uw tuin, is onderhoud aan de tuin noodzakelijk. De beplanting in de tuin gaat groeien en ook het onkruid staat niet stil. Daarbij hebben sommige gewassen ook nog eens extra aandacht nodig om gezond te blijven. Zo dienen bijvoorbeeld bomen, hagen en bepaalde struikgewassen gesnoeid te worden en zal het gazon een maaibeurt kunnen gebruiken zo nu en dan. Bent u niet in het bezit van groene vingers, heeft u te weinig tijd voor het onderhouden van uw tuin of bent u lichamelijk niet in staat tot tuinieren? Dan schakelt u ons hoveniersbedrijf in voor het tuinonderhoud bij u thuis.

Verschillende onderhoudswerkzaamheden

Tuinonderhoud door de hovenier kan wekelijks plaatsvinden, maandelijks , maar ook eens in het half jaar of op afroepbasis. Wij kunnen u helpen met een onderhoudsplan en eventueel kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Tuinonderhoud omvat verschillende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld:

 • onkruidbestrijding
  In vrijwel elke tuin woekert het onkruid. Wanneer u geen tijd of zin hebt om het onkruid tussen de beplanting te verwijderen, staan onze hoveniers voor u klaar. Tevens verwijderen wij het onkruid tussen de bestrating voor u op professionele wijze.
 • boomverzorging
  Boomverzorging is een specifieke klus. Verkeerde snoeibeurten aan bomen kunnen scheefgroei tot gevolg hebben. Tevens dienen bomen regelmatig gecontroleerd te worden op risicotakken en boomziektes. Indien noodzakelijk, kunnen wij de bomen voor u kappen.
 • bemesting borders
  Om ervoor te zorgen dat de tuin mooi vol en bloeiend blijft, is bemesting in sommige gevallen een uiterste noodzaak. Onze hoveniers maken gebruik van organische bemesting dat goed is voor mens en milieu.
 • gazon onderhoud
  Een gazon is vaak lastig te onderhouden. Niet alleen grasmaaien, bekalken en bemesten, maar ook verticuteren en beluchten van het gazon is soms noodzakelijk. Wij kunnen u precies vertellen wat uw gazon nodig heeft.
 • snoeiwerkzaamheden
  Snoeien lijkt een eenvoudige kus. Echter, het kan al snel misgaan wanneer de plant of boom verkeerd gesnoeid wordt. De struik of boom kan dan gaan bloeden en verzwakken. Om dit te voorkomen schakelt u de hovenier in.

Bedrijfstuinen en terreinen onderhouden

Ook voor het onderhoud aan bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen schakelt u Hoveniersbedrijf van Slochteren in. Zeker voor een bedrijf is het onderhoud aan de tuin erg belangrijk. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Het tuinonderhoud voor uw bedrijf nemen we u graag uit handen. Door een onderhoudscontract af te sluiten en daarin de tuinwerkzaamheden af te spreken, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfstuin er altijd netjes bijligt. Is uw bedrijfsterrein ook aan een opknapbeurt toe? Dan helpen wij u ook hier graag mee verder. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor het onderhoud aan uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein.

Contact met Hoveniersbedrijf van Slochteren voor tuinonderhoud bij u thuis

Een tuinontwerp laten maken en een tuin laten aanleggen is natuurlijk erg fijn. U geniet heerlijk in uw nieuwe tuin, maar op den duur gaan de gewassen groeien, alsmede het onkruid en is tuinonderhoud onvermijdelijk. Neem contact op met ons hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Pesse. Wij staan voor u klaar om het onderhoud aan uw tuin te verzorgen. Naast Pesse, vindt u ons onder andere in Hoogeveen, Emmen, Assen, Beilen en Meppel en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Terreinonderhoud: onkruid verwijderen door Hoveniersbedrijf van Slochteren